Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka,kruche ,dobre na kazda okazje,bez jajka.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 295
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 295
Składniki
Make,maslo,cukier,cukier waniliowy zagniatamy,dzielimy na trzy czesci.Do kazdej dodajemy budyn ,zagniatamy i odstawiamy na 40 min.do lodówki. Nastepnie formujemy kleczki,dajemy je na blache z papierem do pieczenia lub mata silikonowa i naciskamy widelcem,tak zeby byly lekko splaszczone i zostal odcisk po widelcu.Zalanczamy piekarnik na góra/dól 180 stopni i pieczemy ok.16 minut. Jak przestygna ,to mozna posypac cukrem pudrem.SMACZNEGO!