Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w wykonaniu i bardzo smaczne. Znikają błyskawicznie :)
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 86
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 38
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 232
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5391
Składniki
Wszystkie składniki zagniatamy.
Wkładamy do lodówki na ok 1 godzinę ( można nawet na całą noc)
Wałkujemy, wykrawamy foremkami ciasteczka dowolnych kształtów. Pieczemy ok 10 - 13 min w 180 stopniach Celcjusza.
Można udekorować polewą. Ja dekorowałam roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą mleczną z 2 łyżkami mleka. Smacznego! :)