Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Budyniowy przekładaniec"
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14338
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14338
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Składniki
Budynie przygotuj wg przepisu na opakowaniu, wystudź. Kremówkę ubij, wymieszaj z kwaśną śmietaną oraz skórką otartą z cytryny. Połowę masy wmieszaj do budyniu truskawkowego, resztę do czekoladowego.
Truskawki oczyść, pokrój w plasterki. W pucharkach układaj warstwami pokruszone biszkopty, owoce (po obwodzie) i masy budyniowe. Udekoruj resztą truskawek i jagodami.
Czas ok. 40 min; porcja – 380 kcal, cena 2,20 zł.Źródło: Świat kobiety