Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5606
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5606
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 389
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Oddzielić żółtka od białek. Do białek dodać cukier, ubić na sztywną pianę.Dodać żółtka i dalej ubijać. Dodać proszek do pieczenia wymieszany z mąką ziemniaczaną i tortową(przesiać wszystko-maki i proszek- przez cienkie sitko). Piec w 180 stopniach przez 20/30 minut.