Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bezy , robię kiedy zostaje mi białko ,proste , szybkie ciasteczka
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 201
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 201
Składniki
Kiedy zostają nam białka , najprościej zrobić bezy.Miksujemy bezy z solą , do sztywnej piany.Dodajemy cukier i dalej miksujemy.Jeszcze ja dodaje np. trochę soku z cytryny , niedużo, 1 łyżeczkę , zależy jaka ilość białek. Często robię bezy z dodatkiem kakao, czekolady.Pieczemy , w sumie suszymy w temp. 100 * C , Około 1-1,5 godz.