Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybko się robi, idealne na szybko do kawy, jak i na drugie śniadanie.
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1647
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 134
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 119
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1647
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 134
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 119
Składniki
Rozgrzej piekarnik do 175°C
W dużej misce wymieszaj mąkę kokosową, mąkę ryżowa, proszek do pieczenia kakao.
W drugiej misce wymieszaj mikserem mleko, cukier, jajka, ekstrakt waniliowy.
Do suchych składników dodawaj stopniowo mokre składniki i miksuj na wolnych obrotach.
Masę wymieszaj dokładnie ale nie zbyt długo.
Ciasto przelej na kwadratową blaszkę wyłożoną pergaminem. Piecz około 50 minut.