Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 95
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 64
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 275
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5429
Składniki
Białka oddzielić od żółtek. Białka ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, żółtka i dokładnie wymieszać. Wylać do wysmarowanej tłuszczem okrągłej formy. Piec ok. 35 min.3 banany zmiksować bardzo dokładnie. Dodać sok z cytryny. Margarynę rozpuścić, dodać szklankę wody i wsypać 2 galaretki. Mieszać do rozpuszczenia galaretek. Odstawić do ostudzenia, a następnie dodać do bananów. Wymieszać. Wyłożyć na biszkopt. Udekorować pozostałymi bananami. Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Zostawić do ostygnięcia. Wylać na banany. Odstawić na 2 h do lodówki.