Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9590
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 237
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 525
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9590
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 237
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 525
Składniki
Wszystkie składniki dzielimy na dwie części. Przygotowujemy masę pierwszą: gotujemy mleko, dodajemy margarynę, cukier. Pod koniec dodajemy galaretkę czerwoną, mieszamy. Tak samo przygotowujemy drugą masę z żółtą galaretką. Gdy masy zaczną tężeć, na przemian przekładamy wafle.