Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny andrut na świąteczny stół.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 66
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7157
Polecam.
Odsłon: 1681
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 66
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7157
Polecam.
Odsłon: 1681
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Składniki
Wykonanie: Chałwę dobrze posiekać, dodać miękkie masło i utrzeć w mikserze na puszysty krem, przełożyć nim wafle. Następnie przycisnąć deseczką i obciążyć kilkoma książkami i pozostawić w chłodnym miejscu przez noc. Smacznego