Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 58
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 58
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Składniki
Czarne ciasto; Upiec biszkopt na dużej brytfance. Białe ciasto; Upiec biszkopt na wąskiej brytfance. Ugotować galaretki wcześniej i ostudzić. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i dokładać śmietanę dalej ucierając.
Czarne ciasto przekroić na połowę,posmarować połową masy.Białe ciasto pokroić na paseczki i układać w kwadraty na masie.W środku kwadratów układać owoce i zalać tężejącą galaretką. Drugą połowę ciasta smarujemy resztą masy i dajemy masą na galaretkę. Polewamy polewą.