Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na pyszne śniadanie :)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
Z bułeczek odkrawamy górę i wyjmujemy środek. Na dno każdej z bułek dajemy łyżeczkę masła i wbijamy po 1 jajku. Przyprawiamy solą i pieprzem.
Na dno każdej z bułek dajemy łyżeczkę masła i wbijamy po 1 jajku. Przyprawiamy solą i pieprzem.
Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni, aż zetnie się jajko.
Posypujemy świeżym szczypiorkiem.
Smacznego :)