Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie zawsze było na moim stole wigilijnym dlatego dziś nie wyobrażam sobie bez niego Wigilii. :) Przepis jest bardzo szybki, mało pracochłonny. Polecam! :)
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 48
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 589
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 48
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 589
Składniki
Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie. Odcedzamy i mieszamy z masą makową. Dodajemy miód. Wszystko ze sobą mieszamy i posypujemy płatkami migdałowymi.Można podawać zarówno na zimno jak i na ciepło. Smacznego :)