Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 176
Polecam.
Odsłon: 851
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 138
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9258
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 176
Polecam.
Odsłon: 851
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 138
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9258
Składniki
Umytą żurawinę włożyłem do rondelka, wymieszałem z cukrem, zalałem wodą wymieszaną z wiśniówką. Całość gotowałem na niedużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotowałem do momentu, aż owoce zaczęły pękać. Sos będzie dość rzadki, ale będzie gęstniał w miarę stygnięcia.