Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 157
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 157
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy mikserem. Gotowe ciasto wykładamy na blachę około 22x33 cm. Pieczemy w temp. 180''C przez około 50 mi -ja piekę na oko jak pęknie to jest dobry i na patyk.
Placek jest bez jajek.Przepis, który podałam może stanowić ciasto samo w sobie, ale można je modyfikować.Ja często przekładam je kremem i polewam czekoladą, ale też doskonale smakuje z rodzynkami, orzechami kilku rodzajów,ostatnio piekłam z wmieszanymi pestkami dyni i słonecznika z białą polewą.Życzę wielu pomysłów, udanej zabawy i smacznego!!!