Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem pomidorki w rumie.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35945
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 322
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35945
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 156
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 269
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 322
Składniki
Wykonanie: Pomidorki sparzyć, obrać ze skórki, zalać rumem, lekko wymieszać i odstawić na noc. Następnie z cukru i wody ugotować syrop. Włożyć pomidorki z rumem i zagotować. Z cytryn wycisnąć sok, połączyć z syropem. Pomidorki przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 10 minut.