Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w ziołach, pyszny i prosty obiad
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 291
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 94
Składniki
Podudzia myjemy, wrzucamy do rękawa. Doprawiamy ziołami, oliwami i sosem sojowym. Cebule kroimy w piórka i dodajemy do mięsa. Rękaw zamykamy, i obracamy nim, dopóki wszystkie składniki nie oblepią mięsa równomiernie. Mięso pieczemy 1,5 godziny w temperaturze 180-200stopni. Po tym czasie rozcinamy rękaw, i jeszcze dopiekamy 15 minut. Do mięsa przygotowałam sałatkę, i gotowane w skórkach ziemniaki.