Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i co wazne domowej roboty.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 79
Składniki
zagnieć ciasto i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia a w tym czasie zabierz sie za przygotowanie farszu
pokrój składniki (oprócz sera) i podsmaz na oliwie, przyprawiajac sola i pieprzem. pod koniec dodaj ketchup
ciasto uformuj w ksztalcie okraglego placka i posmaruj ketchupem.
wyloz farsz i posyp startym na grubych oczkach serem oraz majerankiem i oregano.
piecz ok. 25 minut SMACZNEGO