Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 99
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 99
Składniki
Do ciepłej wody dodać cukier i drożdże i zostawić do wyrośnięcia, gdy rozczyn już będzie gotowy dodać do mąki soli i oliwy i wyrobić ciasto.
Ciasto podzielić na dwie części, jedną część wyłożyć na blachę a drugą zostawić do drugiej pizzy.
Poczekać trochę aby ciasto urosło i dopiero na ciasto rozsmarować ketchup na to szynkę,ogórek pomidor.cebula i starty ser,
Wszystkich składników nie dawać bo będą na drugą pizze.Ogórek pokroić w plastry i podzielić te plastry jeszcze na 4 części,pomidor i cebule w pół plasterki.
Piec 25 minut w 200 st. aż ciasto po bokach będzie jasno złote SMACZNEGO :)