Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 72
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 72
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
Ryż ugotować, ostudzić, odcedzić. Potem wymieszać go z ubitymi jajkami, serem, tartą bułką i przyprawą. Na patelni rozgrzać masło, wyłożyć masę omletową. Na jej jednej połowie ułożyć pokrojone w plastry pomidory. Patelnię przykryć, omlet usmażyć na małym ogniu. Podawać złożony i oprószony szczypiorkiem.