Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała na gorąco - na rodzinny obiad i na zimno.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 69
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 74
Składniki
Szynkę natrzec solą, czosnkiem i majerankiem. Zawinąc w ściereczkę. Włożyc do lodówki na 3-4 doby.
Mięso obłożyc plastrami słoniny i cebuli. Włożyc do rękawa do pieczenia, podlac wodą. Piec ok. 1,5 godziny w temperaturze 180 stopni. Smacznego.