pasta wiosenna

Śniadania
> 3-4 os.
> 15 min
łatwe
tanie
w oryginale nazywała się żeglarska chociaż nie mam pojęcia czemu dlatego zmieniłam jej nazwę

Składniki

  • pęczek rzodkiewek
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu (u mnie kielecki)
  • sól, pieprz

Przygotowanie

  1. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, szczypiorek drobno posiekać, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać i podawać z pieczywem. Najlepiej smakuje zaraz po przyrządzeniu. Pasta jest banalnie prosta ale niezwykle smaczna. Smacznego

Komentarze do przepisu (4)

Zazula1 14 kwietnia 2013
Proste i smaczne:)
Kowaleski124 15 kwietnia 2013
Bardzo fajny i szybki przepis.
Zobacz mój
http://inews.com.pl/WordPress3/sernik-rzodkiewkowy
madera 19 kwietnia 2013
Świeży chlebek i pyszne śniadanko :-))
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • pęczek rzodkiewek
  • pęczek szczypiorku
  • 2 łyżki majonezu (u mnie kielecki)
  • sól, pieprz
Składniki