Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę orientalnych smaków, które rzadko goszczą w mojej kuchni.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 146
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy na rumiano i przekładamy do garnka. Warzywa na patelnię smażymy i dodajemy do kurczaka. Podlewamy wszystko niewielką ilością bulionu i zagotowujemy. Doprawiamy sosem sojowym. Wsypujemy przyprawę carry mieszamy i gotujemy na wolnym ogniu do zredukowania nadmiaru sosu.
Podajemy z ryżem