Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 127
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 304
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 345
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13145
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 77
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 127
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 304
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 345
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13145
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 77
Składniki
Ser pokroiłem na porcje. Oprószyłem mąką, panierowałem w jajkach i płatkach migdałowych. Na patelni rozgrzałem masło razem z oliwą. Smażyłem ser na średnim ogniu z każdej strony. Sos : dżem przetarłem przez sitko, połączyłem z winem i cukrem. Zagotowałem. Serek polałem ciepłym sosem, posypałem pestkami granatu.