Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9692
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 707
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 128
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 91
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9692
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 707
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 128
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 91
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyć w szklance wody. Kiedy się namoczy odsączyć, przełożyć do miski i dodać mięso mielone, jajko. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić solą z pieprzem i jeszcze raz wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni. Mięso formować w średniej wielkości kulki i układać na patelni. Smażyć około 20minut na średnim ogniu.