Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do serów i dań z którymi dobrze komponują się korzenne słodko kwaśne smaki.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7778
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7778
Składniki
Cebulę pokroić w pióra. Zeszklić na patelni z niewielką ilością oleju. Do cebuli można dodać 2-3 łyżki wody i poddusić ją trochę na małym ogniu aż będzie miękka.
Dodać ocet balsamiczny, miód i cynamon. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do słoika i przechowywać w lodówce.