Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Marchew obierz umyj i ugotuj w osolonej wodzie,odcedz i rozdrobnij,kajzerke namocz w wodzie odciśnij.Dobrze wymieszaj z marchewka.Cebule obierz,posiekaj.Mieso mielone wyrób z jajkiem,marchewka i cebulą na jednolita mase,przypraw sola i pieprzem
Twaróg pokrój w kostki ok 2 cm.Każda kostke dokładnie oblep masa miesna.Klopsy obtocz w bułce tartej i usmaż na oleju.GOTOWE!