Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wigilijny karp w galarecie dla najmłodszych ;-)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 311
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 460
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 311
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 460
Składniki
Do rondelka z posoloną wodą wrzucić wycięte z warzyw gwiazdki i zioła. Kiedy warzywa zmiękną włożyć rybę i gotować ją w aromatycznym wywarze ok 10-12 min.Wyjąć karpia i gwiazdki.Po przestudzeniu bardzo dokładnie obrać rybę z ości...pamiętając,że to dla naszych maluchów ;-) Do gorącego rosołu wsypać żelatynę i poczekać,aż się rozpuści - nie gotować. W pojemniczkach (ja miałam po Monte) ułożyć rybę i gwiazdki warzywne.Zalać rosołem z żelatyną i wstawić do lodówki.
SMACZNEGO