Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka pod inną postacią, czyli coś nowego na naszym stole :)
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 188
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 422
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 453
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 188
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 422
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 453
Składniki
Robiąc wydmuszki pamiętajmy o tym,aby otwór zrobić po szerszej stronie jajka! Wydmuszki z jajek wyparzyć wrzątkiem i zostawić do wysuszenia.
Szynkę pokroić w paseczki i delikatnie włożyć do wydmuszek razem z warzywami,
W wywarze rozpuścić żelatynę i zalać wydmuszki. Odstawić do zastygnięcia a następnie do lodówki
Zdjąć skorupkę obierając tak jak zwykłe jajko .Nie ma problemu ze zdjęciem skorupki.
SMACZNEGO. Wrażenie na gościach gwarantowane :))