Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wysycha szybko, świetnie się zlepia pierożki, ciasto nie jest "zbite"
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 429
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1255
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 429
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1255
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Składniki
Wsypujemy mąkę do dużej miski. A małym garnuszku zagotowujemy 2 szklanki wody oraz kostkę margaryny.
Następnie wlewamy gorącą wodę z margaryną do mąki, doprawiamy solą i wyrabiamy ciasto - najlepiej zacząć jakąś drewnianą łyżką bo można się poparzyć.
Na samym końcu dodajemy jajko i wyrabiamy - w razie gdyby za bardzo się kleiło dosypujemy mąki.