Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja pysznego obiadu!!! :)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 99
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 99
Składniki
Makaron gotujemy al dente (podobno bardziej dietetyczny). Na patelnie kładziemy rozdrobniony mrożony szpinak i dusimy. Dodajemy vegetę, pieprz i przeciśniety czosnek. Po wyparowaniu wody ze szpinaku dodajemy serek Bieluch i mieszamy. Gotowy szpinak mieszamy z makaronem. Na jednej łyżce oliwy smażymy przyprawionego vegetą i pieprzem kurczaka. Usmażonego kroimy na małe kawałki i układamy na makaronie ze szpinakiem.