Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Jajka,cukier,cukier waniliowy i miękką margarynę utrzeć.
Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Dokładnie wymieszać.
Wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą blachę.
Poukładać na górze ciasta owoce.Lekko wcisnąć w ciasto.
Piec 50 minut w temp.180 stopni.