Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1835
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1835
Składniki
Buraczki ugotować , ostudzić ,obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Cebulkę pokroić w drobna kostkę , podsmażyć na maśle dodać potarte buraczki ,przyprawy i śmietanę wymieszać i chwilę poddusić.
Pyszny dodatek do mięsa ,Smacznego!