Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i to mówi samo za siebie !
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 29
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 61
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2114
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 29
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 61
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 2114
Składniki
Buraczki wyszorować i ugotować do miękkości.(można obrać przed gotowaniem lub po). Zetrzeć na drobnej lub grubszej tarce.
Rozpuścić w rondelku masło dodać starte buraki i troszkę podsmażyć.
Pod koniec dodać śmietanę.Wymieszać. Dzisiaj zrobiłam z 2 kg i wszystko zjedzone.