Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łom czekoladowy to słodycz, którą dobrze znacie. Niezwykle słodki, mocno kakaowy, nabity bakaliami. Łom dla nas to smak minionych chwil...Były Wasze przepisy , a dzisiaj nasz popisowy łom czekoladowy ;)
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4768
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 936
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4768
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 936
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 211
Składniki
Rozpuścić na gazie tłuszcz z wodą, cukrem i kakao. Zdjąć z gazu i dodać mleko w proszku. Wymieszać i dodać pokruszone herbatniki oraz bakalie i alkohol. Dokładnie wymieszać
Jeżeli konsystencja jest nie za gęsta dodać mleka w proszku. Wlać do formy i zostawić na noc w lodówce.