Naturalnie w kuchni. 60 przepisów na zdrowie

Żyjemy w zanieczyszczonym środowisku, które osłabia naszą odporność i sprzyja rozwojowi chorób cywilizacyjnych. Co możemy zrobić, żeby ograniczyć wpływ negatywnych czynników na nasz organizm? Odpowiedź jest prosta - powinniśmy spożywać jak najwięcej naturalnych składników.

Po bestsellerowych Naturalnie i Naturalnie 2 nadszedł czas na książkę z przepisami. Agnieszka Cegielska - propagatorka naturalnego stylu życia -przygotowała 60 przepisów na potrawy, które wzmocnią nasze organizmy i będą miały zbawienny wpływ na nasze zdrowie. A ponadto dopieszczą nasze kubki smakowe. Naturalnie, zdrowo i smacznie.

Agnieszka Cegielska - absolwentka dziennikarstwa i studiów podyplomowych z dziedziny zdrowia i zdrowego stylu życia. Konsultantka medycyny ajurwedyjskiej. Od kilkunastu lat związana z telewizją TVN, gdzie w programie Dzień Dobry TVN prowadzi cykl Naturalnie. Wielbicielka otaczania się naturą i sięgania w pierwszej kolejności po to, co natura stworzyła.

Partnerem projektu, dzięki któremu książka została wydrukowana na papierze ekologicznym, jest Save The Planet - pierwsze w Polsce Experience Center i platforma e-commerce, miejsce dla świadomych konsumentów dbających o zdrowie swoje i najbliższych, żyjących w zgodzie z naturą, z poszanowaniem zwierząt, przyrody i naszej planety.

 

Książka już wkrótce do wygrania w naszym konkursie

 

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
15

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1