Sezon na truskawki

Konkurs: Za co cenisz włoską kuchnię?

Makaron, pizza, a może risotto? Zamiłowanie do przypraw, warzyw i parmezanu? Znakomite desery, jak Tiramisu i Panna cotta?

Odpowiedz nam na pytanie konkursowe: za co cenisz kuchnie włoską, a być może staniesz się właścicielem dwóch fantastycznych książek od Wydawnictwa Jedność: Menu italiano. Na co dzień i od święta oraz Kocham Toskanię. Kolory, smaki i zapachy.

Menu italiano. Na co dzień i od święta to znakomite przepisy na każdy dzień w roku, sekrety, które ułatwiają gotowanie oraz praktyczne rady, które pomogą Ci zarzegnać każde niepowodzenie w kuchni!

Kocham Toskanię. Kolory, smaki i zapachy to obowiązkowa pozycja dla osób, które chcą poczuć w swojej kuchni klimat Toskanii.


Konkurs zakończony. Dziękujemy za zgłoszenia!


Pełny regulamin konkursu znaduje znajduje się tutaj.

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
3
60 min
2
30 min
1
Ciasta Spód do tarty na słodko

Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...

Odsłon: 113

30 min
2
Desery Kruche sezamki do kawy

Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...

Odsłon: 134

15 min
1

Polecane artykuły

Informacje Ukochane warzywo Włochów. Rapini - zastosowanie w kuchni i właściwości odżywcze

Kuchnia włoska jest wypełniona po brzegi świeżymi składnikami roślinnymi, a jednym z nich jest warzywo kapustne o nazwie rapini. Idealnie pasuje on...

1
Informacje Sok z młodego owsa – witaminowa bomba. Oczyszcza, wzmacnia i uspokaja. Zrób najlepszy sok w sezonie

Wiosna to czas, gdy natura budzi się do życia, oferując nam bogactwo świeżych i odżywczych składników. Wśród nich znajduje się młody owies, który m...

2
Ewa gotuje Przedwakacyjne porządki w kuchni Ewy Wachowicz

To już koniec tego sezonu „Ewa Gotuje”. Prowadząca zabrała się za przedwakacyjny przegląd spiżarni i na bazie przetworów przygotowała pyszną zupę p...

4