Warzywa. Podstawy gotowania
Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Kurczak w marynacie keczupowej
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 49
4
Śniadania
Naleśniki z serem.
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 193
3
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i warzywami
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Dietetyczne
- Warzywa
- Cukinia
- Papryka
- Kukurydza
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Tymianek
- Dla zdrowia
Odsłon: 56
4
Dodatki
Tapenade
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Włoska
- Francuska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 133
5
REKLAMA