Warszawski przepis na sukces w "Ugotowanych"

Czterech uczestników z Warszawy. Cztery kolacje, z których każda jest szansą na wygraną. Już w niedzielę, 30 września o godzinie 18.00, czwarty odcinek "Ugotowanych"!

Tym razem rywalizować za sobą będą: Beata Rupiewicz - sympatyczna pani z dziekanatu Wojskowej Akademii Technicznej, ciesząca się ostatnimi momentami urlopu wychowawczego, Sylwia Gromadzka - pani archeolog i lektorka języka angielskiego, Wojciech Kosiński - właściciel sklepu z płytami i gramofonami, DJ, nauczyciel gry na gitarze oraz Jarosław Majchrzak, który wraz z rodzicami prowadzi podwarszawskie gospodarstwo rolne.

Co wydarzy się podczas czterech kolacji w domach warszawskich uczestników? Kto sprosta kulinarnym wymaganiom "Ugotowanych"? Komu uda się zgarnąć główną nagrodę? Ostra rywalizacja, niezwykłe smaki i jak zawsze tylko jeden zwycięzca!

Widzowie będą mieli również okazję poznać przepisy na bardzo nietypowe dania. "Kwiaty cukinii", Zawijaniec w asyście wiśni" oraz "Słodkie trio w czekoladowej niespodziance". Brzmi intrygująco, a to tylko przedsmak! Która potrawa okaże się być tą idealną? Przekonamy się już w niedzielę! Zapraszamy do oglądania "Ugotowanych".

 



Źródło: Informacja Prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
11
Dania główne Żeberka w sosie

Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...

Odsłon: 978

30 min
17
60 min
15

Polecane artykuły

Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

2
Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

10
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0