Ewa_Gotuje

Twoje przepisy w „Na żywo”

Jeśli chcesz, aby Twoje przepisy na ciasta pojawiły się w jednym z najbardziej popularnych tygodników w Polsce, zgłoś je do nas!

Od stycznia mamy przyjemność współpracować z tygodnikiem „Na żywo", gdzie w rubryce „Kuchnia: ciasta i desery" publikowane są Wasze przepisy. Na łamach gazety pojawiły się już przepisy: goramarcina1, Ewaa , rosse, ilovebake czy izaa_a.


Dlaczego warto opublikować przepis w „Na żywo"?


Tylko w listopadzie 2013 ogółem sprzedano aż 170 905 egzemplarzy gazety! Zatem jeśli posiadasz własnego bloga i publikujesz w naszym serwisie przepisy lub po prostu masz u nas konto, dajemy Ci szansę na ogromną promocję Twoich kulinarnych umiejętności. A może dzięki nam i gazecie „Na żywo" zostanie odkryty Twój talent do wypieków?

 

Jak mam zgłosić swój przepis?


Aby zgłosić do nas swój przepis na ciasto, wypełnij krok po kroku poniższy formularz. Zaznacz w nim, czy przepis ma być opublikowany pod Twoim imieniem i nazwiskiem czy nickiem, którym posługujesz się w serwisie.

 


Skąd mam wiedzieć czy zgłoszony przeze mnie przepis zostanie opublikowany?


Każdy ze zgłoszonych przepisów skonsultujemy z redakcją „Na żywo". To oni podejmą ostateczną decyzję o publikacji. Jeśli decyzja będzie pozytywna, napiszemy do Ciebie maila z prośbą o przesłanie zdjęć do wybranych przepisów w dużej rozdzielczości. Podamy także datę publikacji.


Jeśli chcesz, aby i Twoje przepisy na ciasta znalazły się w „Na żywo" - zgłoś je do nas już teraz!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
14
Desery Deser z ricottą i truskawkami

Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...

Odsłon: 2037

15 min
7
>60 min
11
Dania główne Pieróg tatarski

Będąc na Podlasiu jedliśmy tatarskie pierogi jeczpomaki. Spróbowałam odtworzy...

Odsłon: 9582

30 min
15

Polecane artykuły

Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

3
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

9
Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

10