Ewa_Gotuje

Tak gotuję na wakacjach - historie

Domek letniskowy na działce to świetne miejsce na gotowanie przysmaków "prosto z krzaczka". Urządzenie wielofunkcyjne Philips Multicooker umożliwia sprawne i wygodne gotowanie, nawet na kempingu, w ogrodzie czy na tarasie. Zobaczcie, co mówią o nim osoby, które z niego korzystają!

Czy gotowanie na wakacjach może być przyjemnością?   Fot. Philips Multicooker


Pani Alina ceni Multicookera za to, że może z niego korzystać na działce:

"Multicookera używam w moim małym domku letniskowym na działce. Sprawdza się znakomicie, zajmuje mało miejsca, jest relatywnie tani w porównaniu z wyposażeniem typowej kuchni i można w nim przygotowywać bardzo urozmaicone posiłki dla rodziny.

Serdecznie polecam, ja jestem nim zachwycona!"


Odpowiedz na pytanie i wygraj Multicookera! Kliknij!

Konkurs philips multicooker. Odpowiedz na pytanie i wygraj!


Pan Zbigniew tak opisuje swoje doświadczenia z Multicookerem:

"Multicooker to moja mobilna kuchnia. Od kiedy zostałem szczęśliwym posiadaczem mojego najlepszego pomocnika - Multicookera, używam go gdzie tylko się da.

książka kucharska multicooker

 

 

Zobacz przepisy na dania z Multicookera! Darmowy ebook!

A w nim przepisy na:

- makaron ze szparagami do zrobienia w pół godzinki,
- przepyszny omlet,
- zupę pomidorową,
- ciasto czekoladowe z borówkami,
- gruszki w winie,
- szybką zupę z soczewicy,
- warzywa na parze do zrobienia w 17 minut,
- zapiekankę z kurczakiem,
- różne odmiany risotto, które zawsze wychodzą,
- dżem z truskawek, który robi się w 1,5 godziny.


Mieszkam na wsi i ciągle jestem w trakcie remontów lub budowy, używam go gotując w domu w kuchni, ale też gotuję w kuchni letniej, co pozwala mi ogarnąć szklarnię gdzie hoduję pomidory oraz przydomowy kurnik gdzie hoduję kury wytwarzające ekologiczne jajka (mam wtedy wszystko na oku), a najbardziej lubię gotować "w tych pięknych okolicznościach przyrody" tzn. na zewnątrz domu podziwiając otoczenie."


Gotowanie na wakacjach z Piotrem Kucharskim. Zobacz film:


Historia Pani Agnieszki:

"W końcu będzie łatwiej i to nie tylko w domu! To była pierwsza myśl po zakupie i rozpakowaniu w domu Multicookera.

Jestem mamą małego alergika, więc gotowanie bez glutenu jest niemałym wyzwaniem.
Multicooker sprawdził się doskonale.

Stale gotujemy w nim smaczne zupy i drugie dania dla malucha (i nie tylko dla niego). A słowo "gotujemy" użyłam z przekonaniem - bo obsługa jest tak prosta, że również mój mały synek już rozpracował przyciski i włącza urządzenie z uśmiechem na buźce.

Gotowanie w Multicookerze stało sie formą spędzania naszego wspólnego czasu. Mały uwielbia wrzucać warzywa i przyprawy, zamykać wieko i robić to wszystko ze swoją mamą.

Zarówno przepisy z dołączonej książki jak i własne kompozycje smakowe wychodziły wyśmienicie. Szczególnie polecam funkcję STEW do "wykańczania" zup - ich smak jest o wiele lepszy. A jeśli chodzi o ciasta, to nawet bezglutenowe brownie upiekło się bez zarzutu.

Jednak to, co przekonało mnie najbardziej do tego urządzenia, to fakt, że mogłam zabrać go ze sobą na weekendowy wypad i nie denerwować się czy będę mogła przygotować maluchowi posiłek w odpowiednich warunkach i z odpowiednich składników.

Decyzję co i kiedy będzie jadł mogłam podjąć sama i bez problemów ją zrealizować - ugotować kaszę jaglaną, podgrzać zupę czy inne właściwe dla niego danie. Multicookera polecam wszystkim zapracowanym i posiadającym ograniczenia dietetyczne mamom."


Zobacz też poradnik: Gotowanie na wakacjach. Kliknij!

philips multicooker ciasto

Artykuł sponsorowany

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

wszystkie
5
60 min
1
15 min
1

Polecane artykuły

14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13