Ewa_Gotuje

Rusza „Kuchnia+ w drodze”!

Cztery miasta, czterech prowadzących i pierwszy raz w Polsce – Kuchnia+, autorski kanał platformy nc+, 30 września startuje z cyklem warsztatów kulinarnych pod nazwą „Kuchnia+ w drodze”. Twarzami projektu są kucharze i blogerzy znani z anteny stacji: Marieta Marecka, Marta Dymek, Tomasz Jakubiak i David Gaboriaud, a jego głównym celem wspólne gotowanie w doborowym gronie.

Fot. materiały prasowe„

Kuchnia+ w drodze" to seria warsztatów kulinarnych organizowanych przez kanał telewizyjny Kuchnia+ we współpracy ze znanymi studiami i akademiami kulinarnymi. W Warszawie i Poznaniu jest to CookUp, w Gdańsku Fumenti, a we Wrocławiu Culinary Solutions. Cykl rozpocznie się od spotkania z Tomaszem Jakubiakiem już w środę, 30 września o 18:30 w Warszawie. W każdym kolejnym miesiącu, aż do lutego, odbędą się cztery warsztaty, po jednym w każdym z objętych akcją miast. Harmonogram projektu zakłada, że poszczególni prowadzący odwiedzą daną lokalizację przynajmniej raz w ciągu trwania akcji.

- „Kuchnia+ w drodze" jest efektem naszych obserwacji i doświadczeń. Widzimy, jak dużą popularnością cieszą się kucharze znani z naszej anteny. Chcemy dać widzom możliwość spotkania się z nimi i wspólnego przygotowania czegoś apetycznego. Z drugiej strony wiemy, że fani Kuchni+ uwielbiają rozmaite warsztaty, na których można nauczyć się nowych technik, by następnie wykorzystać je w swojej kuchni. Krótko mówiąc, nie tylko pokazujemy, jak smacznie zjeść, ale też zawsze chętnie ubrudzimy się gotując wspólnie z naszymi widzami - mówi Paweł Kobryński, brand manager kanałów lifestyle'owych i dokumentalnych nc+.

Twarzami cyklu „Kuchnia+ w drodze" i prowadzącymi warsztaty są osoby znane z programów emitowanych na kanale Kuchnia+. Marieta Marecka, gospodyni „ABC GOTOWANIA", Marta Dymek, której nowy autorski format „Zielona rewolucja Marty Dymek" widzowie zobaczą w październiku, Tomasz Jakubiak, którego nowa produkcja również wystartuje w październiku oraz David Gaboriaud, smakujący potrawy Starego Kontynentu w serii „David w Europie".

Szczegółowy harmonogram oraz ceny zaproszeń znajdują się na stronie www.kuchniaplus.pl/wdrodze lub na stronach poszczególnych studiów i akademii kulinarnych, w których odbędą się wydarzenia.

NAJBLIŻSZE WARSZTATY Z CYKLU „KUCHNIA+ W DRODZE"

Październik:

2.10 - Marta Dymek - Fumenti Gdańsk
9.10 - Tomasz Jakubiak - CookUp Poznań
15.10 - David Gaboriaud - Culinary Solutions Wrocław
22.10 - Marieta Marecka - CookUp Warszawa

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Placuszki bananowe

Placuszki z dodatkiem banana. Można użyć ulubionych zamienników składników.

Odsłon: 121

30 min
1
Desery Jabłecznik na biszkoptach

Jabłecznik przygotowałam z przepisu Kulinarna chwila - oto link do przepisu h...

Odsłon: 44

30 min
7
Desery Lody w waflu

Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...

Odsłon: 28

15 min
4
Śniadania Chleb w jajku

Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...

Odsłon: 171

60 min
4

Polecane artykuły

8
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13