Sezon na truskawki

Konkurs: Rozsmakuj się w serach!

Odpowiednio dobrany ser może całkowicie odmienić smak dania. Pokaż nam, jak gotujesz z serami Dziugas - weź udział w konkursie i wygraj jedną z 20 nagród.

Litewski ser twardy DŽIUGAS® idealnie pasuje do Twoich ulubionych potraw, nadając im wyjątkowego smaku. Długo dojrzewający ser wzbogaca walory smakowe zarówno klasycznych, jak też bardziej wyszukanych dań i przekąsek. Wykorzystując go, bez trudu przygotujesz wyjątkową, rodzinną kolację a nawet desery.

Ser DŽIUGAS® o różnym okresie dojrzewania charakteryzuje się ciekawą teksturą i posmakiem, a to zapewnia nieograniczone możliwości dla miłośników kulinarnych eksperymentów.

Spośród szerokiej gamy produktów DŽIUGAS® bez trudu wybierzesz sery, które przypadną do gustu Tobie i Twojej rodzinie.

Masz już pomysł na wykorzystanie serów DŽIUGAS®? Podziel się z nami przepisem i wygraj jeden z 20 zestawów nagród! Każdy zestaw o łącznej wartości 90 złotych zawiera:

- pendrive
- nożyk
- tarka do sera
- fartuszek kuchenny z logo Dziugas



Pełny regulamin konkursu znajdziesz tutaj. Kliknij >>

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
0
Desery Naleśniki z serem i truskawkami

W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...

Odsłon: 205

30 min
3

Polecane artykuły

Informacje Przepis na pyszny, wysokobiałkowy sernik kokosowy

Chcąc osiągnąć upragnione cele w zakresie zdrowia i sylwetki bardzo istotne jest, aby wprowadzać takie sposoby i rozwiązania, które działać będą dł...

0
Informacje Ukochane warzywo Włochów. Rapini - zastosowanie w kuchni i właściwości odżywcze

Kuchnia włoska jest wypełniona po brzegi świeżymi składnikami roślinnymi, a jednym z nich jest warzywo kapustne o nazwie rapini. Idealnie pasuje on...

2
Informacje Sok z młodego owsa – witaminowa bomba. Oczyszcza, wzmacnia i uspokaja. Zrób najlepszy sok w sezonie

Wiosna to czas, gdy natura budzi się do życia, oferując nam bogactwo świeżych i odżywczych składników. Wśród nich znajduje się młody owies, który m...

2