Jak uratować przesolone danie?
Zdarzyło wam się kiedyś dodać do dania za dużo soli? Istnieje kilka produktów, które mogą naprawić ten błąd. Jak to zrobić? Zobaczcie sami!
Polecane artykuły
Maj to miesiąc, kiedy rozpoczynamy sezon grillowy, to właśnie teraz poszukujemy nowych i sprawdzonych przepisów na dania i przekąski z rusztu, któr...
Rumianek to jedno z najpopularniejszych ziół goszczących w polskich domach. Uchodzi on nie tylko za skuteczny lek na rozmaite dolegliwości, ale rów...
Polacy kochają przyozdabiać swoje tarasy i balkony roślinami, wśród których szczególną popularnością cieszy się stokrotka. Co to za kwiat i czym za...
Zastanawiacie się jakie pyszności zaserwować z grilla bliskim i znajomym? Ewa Wachowicz w autorskim programie "Ewa gotuje" podzieli się z widzami z...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Ukraińska
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Cynamon
- Czosnek
- Majeranek
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Buliony
- Warzywa
- Fasolka
- Mięso
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1079