Ewa_Gotuje

Gotuj z Farmio i wygrywaj

Masz sprawdzony przepis na danie z kurczaka, które za każdym razem zachwyca? Podziel się recepturą i wygraj fantastyczne nagrody!

Najlepsze dania powstają z produktów, co do których mamy pewność, że pochodzą ze sprawdzonego źródła. Wtedy wystarczy nawet minimalna ilość składników, a efekt będzie oszałamiający.

Jeśli znasz przepis na danie z kurczaka, które zawsze się udaje, a Twoi najbliżsi nie mają go nigdy dość, weź udział w konkursie, odpowiedz na pytania i wygraj! Podpowiedzi szukaj na www.farmio.com

Nagroda główna: Urządzenie TEFAL VS4003 Vitacuisine Compact i gadżety Farmio.

Nagroda za zajęcie miejsc od drugiego do piątego: Grill TEFAL GC2050 Minute.

Za zajęcie miejsc od szóstego do dziesiątego: Patelnia TEFAL A1964082 Just.

Do każdej nagrody zostaną dodane również zestawy gadżetów Farmio: 1 minipatelnia + 1 minutnik + 4 podkładki pod jajko.

Dodatkowo 100 wyróżnionych w konkursie osób otrzyma zestawy gadżetów Farmio!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Lody w waflu 2 składniki

To ulubione lody mojej mamy. Żałuję że teraz już nie mogła ich skosztować....

Odsłon: 685

15 min
17
Ciasta Tort wiśniowy

Tort wiśniowy jest doskonałą propozycją dla osób, które nie przepadają za mdł...

Odsłon: 258

60 min
0
Dania główne Gołąbki babci Zosi

Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...

Odsłon: 313

30 min
5

Polecane artykuły

3
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13