480. odcinek programu "Ewa Gotuje"

Majówka nieodzownie kojarzona jest ze spotkaniami przy grillu. Ewa Wachowicz w tym roku postawiła na oryginalną deskę z masłem, lekką zupę z fasolki szparagowej, aromatyczną wątróbkę z rusztu oraz pyszną, kakaową tartę z białą czekoladą i pestkami granatu.

Polecane artykuły

Informacje Szczaw – ulubione warzywo naszych babć. Co można z niego zrobić?

Dla jednych szczaw to zwykły chwast, dla innych – smaczne i bardzo zdrowe warzywo. Pomaga przy obrzękach i dolegliwościach układu pokarmowego, spow...

1
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

5
14
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
8