446. odcinek programu "Ewa Gotuje"
W sobotę 2 kwietnia Ewa Wachowicz w swoim programie gotowanie zaczęła się od flaczków z gęsich żołądków, przyrządzonych na solidnym wywarze z gęsiego uda. Na danie główne zaserwowała boczniaki w cieście naleśnikowym, podane z ziemniakami oraz marchewką duszoną z groszkiem. Na deser Ewa zdradziła przepis na sycylijski przysmak o nazwie cannoli. W programie pokazała również jak przyrządzić domową konfiturę z bananów oraz jak wykorzystać skórki z owoców w ogrodzie. Zobacz przepisy na te pyszności!
Polecane artykuły
Wiosna to idealny czas, aby cieszyć się pełnią smaków i korzyści, jakie oferuje wiele warzyw. Zielony groszek jest jednym z nich. To niepozorne wa...
Nie wszyscy wiedzą o tym, że za pomocą niektórych roślin możemy obniżyć wysoki poziom cukru oraz cholesterolu we krwi. Do tych dobroczynnych cudów...
Kubek herbaty to przyjemny poranny rytuał wielu Polaków. Możesz urozmaicić napój dodatkiem popularnej przyprawy, która pobudzi twój metabolizm do p...
Sponsorowane
Chcąc osiągnąć upragnione cele w zakresie zdrowia i sylwetki bardzo istotne jest, aby wprowadzać takie sposoby i rozwiązania, które działać będą dł...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 28
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Amerykańska
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Sery pleśniowe
- Mięso
- Przyprawy
- Kanapki
- Kremy
Odsłon: 56