445. odcinek programu "Ewa Gotuje"
W sobotę 26 marca o godzinie 9:50 w Polsacie Ewa Wachowicz sięgnie po mało u nas znane klasyki kuchni śródziemnomorskiej. Zacznie od portugalskiej caldo verde. Na drugie danie będzie kataloński, chodź tak naprawdę wywodzący się z kuchni francuskiej, gulasz cielęcy o nazwie fricando. Z kolei po obiedzie Ewa zaprosi widzów na zaskakujące ciasto z dodatkiem korzenia poczciwej pietruszki. Zobaczymy też przepis na domowy syrop na gardło.
Polecane artykuły
Nie wszyscy wiedzą o tym, że za pomocą niektórych roślin możemy obniżyć wysoki poziom cukru oraz cholesterolu we krwi. Do tych dobroczynnych cudów...
Kubek herbaty to przyjemny poranny rytuał wielu Polaków. Możesz urozmaicić napój dodatkiem popularnej przyprawy, która pobudzi twój metabolizm do p...
Sponsorowane
Chcąc osiągnąć upragnione cele w zakresie zdrowia i sylwetki bardzo istotne jest, aby wprowadzać takie sposoby i rozwiązania, które działać będą dł...
Jak zrobić sok z trawy jęczmiennej, który w Polsce zyskuje dużą popularność? Okazuje się, że to superfood o cennych właściwościach. Wpływa na pracę...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Przyprawy
- Surówki
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Polska
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Meksykańska
- Pomidorowa
- Warzywa
- Ziemniaki
- Fasolka
- Papryka
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Płatki
- Chleby
Odsłon: 85