437. odcinek Ewa Gotuje: wegetariański pasztet, cassoulet i dyniowe bułeczki
W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz postawiła na zdrowe warzywa. Na przystawkę przygotowała wegetariański pasztet. Daniem głównym okazała się francuska potrawka, czyli cassoulet. Gospodyni podała ją w wersji ekskluzywnej z kaczymi udkami. Zdradziła również przepisy na biały ser w oliwie i aromatyczne bułeczki dyniowe.
Polecane artykuły
Jak zrobić sok z trawy jęczmiennej, który w Polsce zyskuje dużą popularność? Okazuje się, że to superfood o cennych właściwościach. Wpływa na pracę...
Kuchnia włoska jest wypełniona po brzegi świeżymi składnikami roślinnymi, a jednym z nich jest warzywo kapustne o nazwie rapini. Idealnie pasuje on...
Wiosna to czas, gdy natura budzi się do życia, oferując nam bogactwo świeżych i odżywczych składników. Wśród nich znajduje się młody owies, który m...
To już koniec tego sezonu „Ewa Gotuje”. Prowadząca zabrała się za przedwakacyjny przegląd spiżarni i na bazie przetworów przygotowała pyszną zupę p...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Chińska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Ryż
- Warzywa
- Jajka
- Mięso
- Kurczak
- Wieprzowina
- Grzyby
- Orzechy
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
- Kardamon
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 63
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 109
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dietetyczne
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Przyprawy
- Rolady
- Ciasta
- Kremy
- Jajka
Odsłon: 54
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 112
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 131