418. odcinek "Ewa Gotuje"
Tym razem Ewa Wachowicz sięgnie po jedne z ostatnich, jesiennych zapasów i na kiszonych pomidorach ugotuje zaskakującą w smaku zupę. Pokaże również jak w pomysłowy sposób wykorzystać ziemniaki „z wczoraj” – zapiekając je z klopsikami. Natomiast na deser będzie ciasto z mrożonymi borówkami – tym razem w ramach akcji czyszczenia zamrażarki.
Polecane artykuły
Nie wszyscy wiedzą o tym, że za pomocą niektórych roślin możemy obniżyć wysoki poziom cukru oraz cholesterolu we krwi. Do tych dobroczynnych cudów...
Kubek herbaty to przyjemny poranny rytuał wielu Polaków. Możesz urozmaicić napój dodatkiem popularnej przyprawy, która pobudzi twój metabolizm do p...
Sponsorowane
Chcąc osiągnąć upragnione cele w zakresie zdrowia i sylwetki bardzo istotne jest, aby wprowadzać takie sposoby i rozwiązania, które działać będą dł...
Jak zrobić sok z trawy jęczmiennej, który w Polsce zyskuje dużą popularność? Okazuje się, że to superfood o cennych właściwościach. Wpływa na pracę...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Meksykańska
- Pomidorowa
- Warzywa
- Ziemniaki
- Fasolka
- Papryka
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Płatki
- Chleby
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Przyprawy
- Surówki
Odsłon: 518