Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne tofu w smakowitej, piwnej marynacie. Pozbawiona cholesterolu i bogata w białko propozycja na grilla. Spodoba się także mięsożercom! Składniki: Tofu naturalne 180 g lub 200 g Marynata: 2 łyżki sosu sojowego 7 łyżek jasnego piwa 1 łyżeczka miodu lub syropu klonowego Tofu pokrój w słupki. Składniki marynaty wymieszaj. Włóż słupki tofu na 20 minut do marynaty, a później wrzuć je na ruszt!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki